Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Audi, Amerika’daki Başkanlık Seçimi Düellosuna Dahil Oldu

Audi, Amerika’daki Başkanlık Seçimi Düellosuna Dahil Oldu

Başkanlık seçimi tartışmalarının iyice hararetlendiği son günleri fırsata çeviren Audi, “Duel” ile bu tartışmaları tiye aldı.

Pazartesi günü Amerika’daki hemen hemen herkes televizyonun başına geçip başkanlık yarışı için sürdürülen hararetli tartışmalara kilitlenmişken Audi, “Duel” (Düello) reklamıyla yayının arasında yer aldı ve böylece süre gelen tartışmaları tiye almak için mükemmel bir zamanlama yakalamış oldu.

Venables Bell & Partners’la birlikte hazırlanan, sondan başa doğru izlediğimiz reklam filminde vale görevindeki bir kadın ve bir erkek arasında profesyonel dövüş teknikleri kullandıkları kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Balo salonunda saçı başı dağılmış ve kan ter içinde kalmış şekilde gördüğümüz iki valenin balo salonundaki üzeri yiyeceklerle donatılmış görkemli bir masaya düştükleri görülüyor.

Geriye doğru sarmaya devam eden filmde kadın ve adamın otelin koridorlarında dövüşmeyi sürdürdüğü, yaşanan itişme kakışma sırasında kadının kafasının otelde odalarından birinin duvarından çıktığı, ikilinin buraya da otelin mutfağından geçerek lobiden geldiklerini görüyoruz.

Reklamın sonunda ise kavganın başladığı yer olan otelin dış kapısına varıyoruz. Kavganın, kapıya yanaşan son model bir Audi RS 7’yi park etmek için anahtarı yakalama mücadelesinden çıktığını görüyoruz. Dövüş sahnelerinin çekimi için profesyonel dublörlerin kullanıldığı reklam filmi “Güzel şeyler uğruna dövüşmeye değer” söylemiyle son buluyor.

Künye:

Müşteri: Audi Amerika
Başlık: “Duel”
Ajans: Venables Bell & Partners
Ajans Başkanı: Paul Venables
Üst Yaratıcı Yönetmen: Will McGinness
Yardımcı Yönetmenler: Justin Moore, Erich Pfeifer
Metin Yazarı: Matt Keats
Sanat Yönetmeni: Matt Miller
Kıdemli Prodüktör: Matt Flaker
Prodüktör: Gabby Gardner
Prodüksiyon Şirketi: Rattling Stick
Yönetmen: Ringan Ledwidge
Görüntü Yönetmeni: Greig Fraser
Editör: Rich Orrick / Work Editorial
Yardımcı Editör: Mike Horan
Müzik: Woodwork Music
Besteci: Philip Kay
Ses Tasarım: Johannes Hammers / The Sound Lab at Technicolor
Görsel Efekt Süpervizörü: John Shirley
Renklendirme: Greg Reese

Görsel: YouTube