Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
arg dosyası: dark knight – batman // bölüm 5

arg dosyası: dark knight – batman // bölüm 5

Kasım ayında arada eklenen yeni sitelerden de minik bulmacalar yer alıyor kurguda ancak benim gücüm yetmeyecek hepsini anlatmaya 🙂

O yüzden bitmeyen Dark Knight'ta Aralık 2007'deyiz.



[email protected]'dan gelen yeni bir emaille yeniden harfler üzerinden yeni bir adrese (whysoserious.com/steprightup) kavuşuyoruz.




Karşımıza çıkan maymuncuğun sayım sonunda içindeki bomba patlıyor ve karnaval konsepti ile karşımızda yanık oyuncaklar ve sorular ile karşımızda durur.

Notta ilgili yerlere gidip Robin Banks adına bırakılanları toplamamız isteniyordu.

Mekanların hepsi pastane idi. Pastaneye gidip Robin Banks adına olan paket alanlar, üzerinde ara beni diyen bir pasta ile karşılaştılar.

Pastadaki numara arandığında pastanın içinden telefon sesi geliyordu! Pastanın içinde delil poşetlerine konuşmuş Nokia cep telefonu, Joker kartları, telefon şarjı, basın kartı ve bir de Joker’den not bulundu.



Pastadan çıkan Joker notunda yeni bir tel nosu yazıyordu ve bunu arayanlar ise “I am Legend” filmini IMAX’te izlediler. Tabiki sadece bu 22 paste ve blogger ya da ünlüler ile sınırlı kalmadı bu oyun.



Web ayağında kullanıcılar pastaların içindeki cep telefonlarını aradıkça siteden yok oldular. Oyuncaklar yok oldukça yeni oyuncaklar çıktı. Tüm telefon numaraları arandıktan sonra sitede tüm oyuncaklar yok oldu ve steprightup/pairofjokers.htm adresine yönlendirildi.

Daha önce karşılaştığımız delillerine benzerlerinde bu sefer fark olarak, Joker kartlarından soldaki yeni Batman poster'ine, sağdaki ise “I am Legend” filminin IMAX gösterimine davetiyeye yönlendiriliyordu. IMAX'de gösterime gidenlere filmin başında sürpriz olarak Batman filmi ile ilgili görüntülerinde gösterildiğini belirtmeden geçmeyelim.






Not: inanmayacaksınız 2008 senesine geldik kampanyada.