Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
American Express’ten Müşterilerine Tweet’le Ödeme Sistemi

American Express’ten Müşterilerine Tweet’le Ödeme Sistemi

American Express, Twitter'da belli etiketleri kullanarak indirim fırsatı vermenin ötesine geçti ve doğrudan alışverişi mümkün kıldı.

American Express kart sahipleri kredi kartlarını Twitter hesapları ile eşleştirerek ve kupon veya şifre ile uğraşmadan bankanın sunduğu kampanya etiketlerini tweet’lerinde kullanarak indirim hakkı kazanabiliyordu, haberi de burada.
Şimdi ise Twitter ve American Express bu ortaklığı daha ileri taşıyor, kullanıcılar eskiden Twitter üzerinden indirimlerden faydalanabiliyorken artık twitter üzerinden direkt olarak satınalma gerçekleştirebiliyor. Bu da Twitter’ın e-ticarete girdiginin resmidir. Sistem yine benzer, American Express kartınızı Twitter hesabınızla eşleştiriyorsunuz, American Express’in Twitter’da paylaştığı kampanya etiketlerini takip ediyorsunuz, satın almak istediğiniz bir ürün çıkarsa etiketi tweet’liyorsunuz, 15 dakika içersinde Twitter üzerinden size onaylamaniz için cevap geliyor, onayladığınızda da kredi kartinizin kayıtlı olduğu adrese paketiniz ulaşıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=CUXQYrn8zds
Kesinlikle deneyimlemek isteyeceğim bir uygulama.