Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Amazon’dan 3B Baskı Mağazası

Amazon’dan 3B Baskı Mağazası

Amazon aralarında isteğe göre uyarlanabilenlerin de bulunduğu 200'den fazla ürün barındıran üç boyutlu mağazasını müşterilerine açtı.

Amazon üretim ve baskının geleceğini göz önünde bulundurarak oluşturduğu üç boyutlu baskı mağazasını bu hafta müşterilerine açtı. Oyuncak, aksesuar, ev dekorasyonu gibi kategoriler barındıran mağazada hem standart hem de boyutuna, rengine, malzemesine karar verebileceğiniz uyarlanabilir türden toplamda 200’den fazla ürün bulunuyor.

Çevrim içi perakendede önemli bir değişim olarak görülen bu atılım için Amazon’un 3B baskı ortaklarından Mixee Labs’ın kurucularından Nancy Liang mağazanın fiziksel dünya için bir uygulama mağazası potansiyeli olduğunu belirtti. 

Gizmodo mağazadan alınabilecek en iyi beş ürün, Motherboard da en tuhaf ürünlerin listesini çıkarmışken mağazanın hayal kırıklığı yarattığını söyleyen de oldu. Mağazadaki ürün çeşitliliğine baktığınızda firmanın üç boyutlu baskıya yeni bir soluk getirmekten ziyade oldukça vasat bir seçkiyle işe girişmesini Mark Wilson bu yazısında dikkate değer şekilde eleştirmiş. 

Üç boyutlu ürünlerin önceden bahsettiğimiz Prime Air sistemiyle, insansız hava taşıtları (dronlar) tarafından, teslim edildiği bir gelecek içinse en azından dört, beş yıl beklemek gerekecek gibi.

Amazon cephesinden arşivlediğimiz diğer haberlere de buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak (Görseller mağazanın sitesinden alınmıştır.)