Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Telefonlardaki Bildirim Verisi

Akıllı Telefonlardaki Bildirim Verisi

Telefon ekranlarına her an gelen onlarca bildirimle oluşan veriyi ise batch derliyor.

Mobil cihazlar teknoloji, pazarlama, iletişim ve modern yaşamı etkileyen pek çok konuda gelişip genişliyor. Akıllı telefonlar, teknolojinin omurgasını oluştururken giyilebilir ürünler de geleceğin sinir sistemini oluşturmaya hazırlanıyor. Teknoloji giderek küçülürken bildirimler ile mobil yazılımcıların en büyük kozu haline geliyor. Bilim adamı ve fütürist Michio Kaku, Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde yaptığı konuşmada bilgisayarların ve veri ağının hem her yerde hem hiçbir yerde olacağının altını çizdi.

Bilgisayar ve teknoloji, evrimine devam ederken mobil cihazların önemi artıyor. Teknolojinin taşınabilir olmasıyla birlikte en büyük iletişim kaynağımızı cihazlarımıza gelen kişiselleştirilmiş bildirimler oluşturuyor. İlgi alanlarımızı ve ihtiyaçlarımızı takip etmemizi sağlayan bildirimler de henüz evrimini tamamlamamış durumda. Tıpkı mobil teknolojiler gibi.

Mobil uygulama geliştiriciler için pazarlama verisi üreten Batch, ilk servisini yayınladı. Batch Insights, mobil uygulamalar ile gönderilen bildirimleri tek bir merkezde toplayarak araştırma yapmayı sağlıyor. Mobil yazılımcılar için geliştirilen bu ağ, pazarlama ve iletişimin sıçrama tahtası niteliğindeki bildirimleri anlamlandırıp kullanılabilir hale getiriyor.


Görsel; Batch