Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Kıyafetler Duygularınızı Takip Edebiliyor

Akıllı Kıyafetler Duygularınızı Takip Edebiliyor

OMsignal, duygularınızı ve sağlık durumunuzu takip edip sevdiklerinize bildirebilen giysi teknolojisi üretti.

OMsignal, duygularınızı hissedebilen ve bunu sosyal olarak da mobil uygulaması üzerinden dilediğiniz kişilerle anında paylaşabilen bir akıllı giysi teknolojisi üretmiş. FitBit, Nike+ gibi uygulamalar fiziksel aktiviteleri takip etme işini uzun zamandır başarılı bir şekilde yapıyor olsa da OMsignal’ın amacı doğrudan deri ile temas edip kalp atışınızı monitor etmek.
Şu an için yalnızca geliştiricilerin erişebildiği üründeki sensörler doğrudan teniniz üzerinde ve kalp atışı ile nefes alış verişinizi takip ediyor, o an yaptığınız aktivitenin ne olduğunu da tanıyabiliyor. Gerçek zamanlı olarak sizin ve sizin seçtiğiniz kişilerin akıllı telefonuna duygu duyurumunuzu ve fiziksel durumunuzu detaylı bir şekilde gönderebiliyor.
Uygulamanın yakın zamanda kişilerin yeme-içme alışkanlıklarını da takip edebilmesi ve anne karnındaki bebeğin sağlığını da anında bildirebilmesi bekleniyor. Ürün istediği noktaya gelirse yakın çevreniz ve ailenizin sağlık ve psikolojik durumunu yanlarında olamasanız bile kontrol edebileceksiniz.
OMsignal şimdiden Google, Facebook çalışanlarından, doktorlardan destek aldı bile.