Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Bilekliğin Meziyetlerine Sahip Gözlük: Vue

Akıllı Bilekliğin Meziyetlerine Sahip Gözlük: Vue

Vue, kemik iletimiyle kulaklıksız müzik dinleme keyfini akıllı bilekliklerin sunduğu aktivite takibiyle buluşturuyor.

Kickstarter’da fonlanmaya başlayan akıllı gözlük Vue, tek bir üründe teknoloji tutkunlarının birçok ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiş. Kemik iletimi teknolojisiyle kulaklık takmadan müzik dinlemeyi sağlayan Vue, bir akıllı bileklik gibi aktivite verisi toplayıp Bluetooth aracılığıyla telefon görüşmesi yapabiliyor.

Akıllı gözlük alanında hala doldurulmamış bir boşluk var. Vue ise pek çok ihtiyacı karşılayarak bu segmentin şık bir alternatifi olmayı hedefliyor. Tek bir şarjla bir hafta kullanılabilen Vue, iOS ve Android cihazlara bağlanarak uygulama üzerinden tüm denetimi yapmaya da olanak tanıyor. Akıllı valiz ürünlerinde sıkça karşılaştığımız kaybolduğunda telefon üzerinden haber verme özelliği de Vue’nun ayrıştığı noktalar arasında.

Verinin doğru toplanıp anlamlandırılması gereken aktivite takibi ile kulaktan gelen ses kadar kaliteli iletim yapması için birçok zorluğu bulunan kemik iletimi teknolojisini buluşturan Vue, Kickstarter’da hedefinin %524 katı fazla fonlandı. Fakat rüştünü piyasaya çıktığında ve vadettiklerini yerine getirdiğinde ispatlayacak.

https://www.kickstarter.com/projects/vue/vue-your-everyday-smart-glasses/
Görsel: Vue