Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Airbnb ile Cadılar Bayramı’nı Kont Drakula’nın Tabutunda Geçirmek İster Misiniz?

Airbnb ile Cadılar Bayramı’nı Kont Drakula’nın Tabutunda Geçirmek İster Misiniz?

Airbnb'den tabutta uyumaya cesaret edebilenler için Cadılar Bayramı'na özel bir deneyim.

Edebiyatta ilk vampir mitini ortaya çıkaran Bram Stoker’ın Dracula isimli kitabıyla hayatımıza giren ve kalesinde tek başına yaşayan asil, safkan vampir Drakula figürü hepimiz için bir anlam ifade ediyordur. Karanlıklarda yaşayan, kan ile beslenen olağan üstü yetenekleri olan canlılar bilim kurgu edebiyatının da gözde figürleri arasında yer alıyor.

Eflak Prensliği ve Macaristan Krallığı’nı farklı dönemlerde yöneten ve tarihte yer edinmiş bir karakter olan III. Vlad‘dan ilham alıp biraz daha kurgusallaştırılarak doğan Kont Drakula’nın Transilvanya’daki kalesinde bir gece geçirme şansınız olsa kabul eder miydiniz?

Daha önce Alpler’de bir teleferik üzerinde, van Gogh’un Yatak Odası tablosunun içinde konaklama şansı sunan Airbnb, Kont Drakula’nın evinde bir gece geçirme ihtimali gerçeğe dönüştürüyor. 31 Eylül – 1 Kasım arasında yani Cadılar Bayramı’nda Kont Drakula gibi tabutta uyuyarak geçirmek isteyenler Airbnb üzerinden çekilişe katılmanız gerekiyor. Kazanlar ise Karpatlar sıradağlarındaki Transilvanya’da bulunan kalede kolay kolay unutamayacakları bir deneyim yaşayacak. Katılım için son gün 26 Ekim olarak belirlenmiş.

Görsel: Airbnb