Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adidas ve Urban Outfitters’dan Sanal Gerçeklikte 3 Boyutlu Otoportre Deneyimi

Adidas ve Urban Outfitters’dan Sanal Gerçeklikte 3 Boyutlu Otoportre Deneyimi

Adidas ve Urban Outfitters ortaklığıyla hazırlanan We the Future kampanyası için düzenlediği etkinlikte katılımcılara 3B otoportre deneyimi yaşattı.

Adidas ve Urban Outfitters, geleceği şekillendiren 19 yaratıcı bireyle buluşarak We the Future kampanyasını 1 Ağustos’ta duyurmuştu. Aktivist, yazar, tasarımcı, stilist, sanatçı, fotoğrafçı, müzisyen, illüstratör gibi farklı disiplinlerde kendini geliştirmiş yaratıcı bireylerle birlikte ortaya çıkarılan Sonbahar 2016 koleksiyonu Urban Outfitters’ın belirli mağazalarında ve internet sitesinde yerini aldı.

Adidas, We the Future kampanyasını kutlamak için 25 Ağustos’ta bir lansman etkinliği düzenledi. Etkinlik için kurgulanan özel alanlar arasında ise katılımcıların Google Tilt Brush ile 3 boyutlu otoportrelerini yapabildikleri bir deneyim de yer alıyordu. Yaratıcı teknoloji ve prodüksiyon stüdyosu dotdotdash ve yaratıcı ajans Roundhouse ile birlikte geliştirilen alanda 3B modellenen portreler katılımcıların yaratıcılıklarıyla sanal gerçeklikte boyandı ve projeksiyon yansıtmayla tüm etkinlik alanına yansıtıldı.

Videoda CMNDR‘ın Influence isimli parçası çalıyor.

We the Future tanıtım filmi:

Görsel: Vimeo