Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adidas’la Futbolcular Sahayı Aydınlatıyor

Adidas’la Futbolcular Sahayı Aydınlatıyor

Brezilya'da tarihte tek kez gerçekleşen maç Nitrocharge Power Pitch'te gerçekleşti ve futbolcular sahayı aydınlattı.

Nitrocharge Power Pitch, Brezilya’da gerçekleşen ve oyuncuların sahadaki performansının sahanın aydınlatmasını etkilediği projenin ismi. Kampanyanın internet ayağında mikrositedeki Nitrocharge your game/Nitrocharge ile Oyunu Ateşle oyunu ile projeye katılabillyorsunuz, Türkiye’de de çalışır durumda.
Maç sırasındaki vuruş, çalım, şut, top çalma gibi pozisyonların tümünden enerjiyi alıp zemin ve diğer aydınlatmalara ışık veriyor sistem.

https://www.youtube.com/watch?v=mF9aRsOLvZY
Adidas tarafından seçilen, hayatta tek sefer gerçekleşen bu maçtaki futbolcuların arasında Patrick Vieira, Jamie Carragher ve Daniele De Rossi var.
Marka bu projeyi yalnızca ‘Engine Player’ adını verdiği futbolculara ayırmış. Adidas son iki yıldır futbol istatistiği uzmanı Opta ile çalışıp, The Engine Player’ın seçimine özel algoritma ile futbolcunun performansına dayalı olarak onları tespit ediyor. Engine Player’ın takım listesinde hep ilk sırada olması, takımın güç vereni olması, koşmada ve çalımda herkesten önde olması, 90 dakika boyunca durmaksızın ve yırtık bir şekilde daha iyi bir performans için şansını deniyor olması gerekiyor.
Ürünler burada.
Diğer videolar burada.