Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
86’lık Instagram Fenomeni, Dimepiece’in Modeli Oldu

86’lık Instagram Fenomeni, Dimepiece’in Modeli Oldu

Instagram’ın eğlenceli delilerinden Baddie Winkle, Dimepiece’in yeni kampanya yüzü oldu.

80’lerinin keyfini Instagram’da çıkaran Baddie Winkle takipçilerinin ağzını bir karış açık bırakacak cinsten paylaşımlarıyla Instagram fenomeni haline gelmiş, rengarenk bikinileri, seksi pozları ve cesur tavrıyla milyonlarca Instagram kullanıcısını bağımlısı yapmıştı.

Winkle, Dimepiece’in yeni kampanyası için fileli tunikler, bol bluzler ve mayolarla yine birbirinden cüretkar ve eğlenceli pozlar vermiş. Nikko La Mere imzalı olan kampanya fotoğrafları Winkle’ın umursamaz ve çılgın ruhunu içine sünger gibi çekmiş. Winkle’ın doğal haliyle paralel kurgu, kampanyayı inandırıcılık, ilgi çekicilik ve samimiyetle ödüllendirmiş.

Büyükanneyi geçtim, biz daha anne babamıza Instagram’ın ne olduğunu anlatamazken, Baddie Winkle, samimi sıradışılığıyla hem Instagram kullanıcılarının hem de modacıların ilgisini çekmeyi başardı.

Moda dünyasının büyükanneleri keşfi Winkle’dan önce başlamıştı. Daha önce de Joan Didion, soğuk zerafeti ile Celiné’in 2015 Bahar kampanyasında yer almış, Joni Mitchell ise Saint Laurent’in kampanyasında karşımıza çıkmıştı.

Görsel; instagram