Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
7 Yaşındaki Alex Artık Resmen Iron Man Jr

7 Yaşındaki Alex Artık Resmen Iron Man Jr

Sağ kolu dirseğinden itibaren olmayan 7 yaşındaki Alex Pring, Iron Man kaplamalı özel yapım robotik protez kolunu Robert Downey Jr.’ın elinden aldı.

Robotik protez kol, Albert Manero tarafından bir araya getirilen gönüllü bir grup olan “Limbitless Solutions” tarafından üretilmiş.

3D teknolojisiyle üretilen protezin Iron-Man kaplaması, Iron Man’in aksesuar sorumlusu tarafından yapılmış ve Microsoft “The Collective Project” isimli sosyal medya kampanyasının parçası olarak Robert Downey Jr ile Alex’in buluşmasını ayarlamış. Proje aslında üniversite öğrencilerinin teknoloji kullanarak dünyayı değiştirme çabalarını destekleme amacını güden kapsamlı bir hareket.

Robert Downey Jr.’ın duyarlılığı ve Microsoft’un pastanın üstüne çilek koyma çabası takdire şayan ancak, projenin asıl süper kahramanlarının Manero ve arkadaşları olduğunu unutmayalım.

Bu arada bu, bir sosyal sorumluluk projesinde Marvel’i ilk görüşümüz değil. Chris Pratt ve Chris Evans’ın yani Captain America ve Star Lord’un Seattle Çocuk Hastanesi ziyaretiyle ilgili haberi buradan izleyebilirsiniz.

Görsel: marvel.com