Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
55 Tasarımcı, İkinci Playing Arts İskambil Destesini Yarattı

55 Tasarımcı, İkinci Playing Arts İskambil Destesini Yarattı

Aralarında Burak Şentürk ve Tamer Köşeli'nin de bulunduğu 55 illüstratör ve tasarımcı, Playing Arts iskambil kağıtları projesinin 2.’si için bir araya geldi.

Dünyanın dört bir yanından 55 sanatçının kendine has çizim tekniklerini yansıttığı kolektif sanat çalışması Playing Arts iskambil destesi projesinin 2.’si Şubat ayında tamamlandı. 3 serilik projenin ilki Playing Arts Edition 1’da olduğu gibi projenin 2.’si de birbirinden renkli bakış açılarını ve hayal dünyalarını yansıtıyor. Playing Arts Edition 2’ya ait iskambil destesinin çizerleri arasında Türkiye’den ve sanatçı kolektifi Krüw’dan Burak Şentürk ile Türk kökenli illüstratör ve tasarımcı Tamer Köşeli de yer alıyor.

Şentürk, soluk pastel tonlar kullanarak sinek papazı tasarlarken, Köşeli ise dondurma, kürek, melon şapka, sihirli değnek, kupa gibi figürler kullanarak turuncu, pembe ve siyah ağırlıklı bir sinek 3’lü tasarlamış. Şentürk haricindeki illüstratör ve tasarımcıların bazıları ise şöyle: Foreal (Almanya), Mikey Burton (Amerika), Oscar Ramos (Şili), Sakiroo Choi (Kore), Fictive Artist (İspanya), Van Orton Design, (İtalya), Pichet Rujivararat (Tayland), Kerby Rosanes (Filipinler), Stravos Damos (Yunanistan), Ian Jepson (Güney Afrika),Ars Thanea (Polonya) ve Raphael Vicenzi (Fransa).

55 sanatçının tamamını ve Playing Arts Edition 2 için hazırladıkları birbirinden güzel çalışmaları görmek için projenin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu özel iskambil destesine 15 avroya sahip olabilirsiniz.

Burak Şentürk

Fictive Artist

Tamer Köşeli

Oscar Ramos

Foreal

Mikey Burton

Ian Jepson

Sakiroo Choi

Van Orton Design

Pichet Rujivararat

Kerby Rosanes

Ars Thanea

Raphael Vicenzi

Stravos Damos

Görsel: Tamer Köşeli, Playing Arts