Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
40 Gün Yıkanmasa Bile Kokmayan Tişört

40 Gün Yıkanmasa Bile Kokmayan Tişört

Unbound Apparel, günlerce hatta haftalarca giyilse de kirlenmeyen tişört tasarımıyla, tatile yalnızca bir sırt çantasıyla çıkabilmeyi mümkün kılıyor.

Kanadalı giyim markası Unbound Apparel, yalnızca bir sırt çantasına sığacak kadar eşyayla dünyayı dolaşabilmeyi sağlayan erkek giysileri tasarladı. Siyah ve gri renkli basic V-yaka tişört, siyah iç çamaşırı ve gri-siyah çoraptan oluşan paket, günlerce haftalarca giyilse de, uyurken ve hatta spor yaparken çıkarılmasa da rahatsız edici kokulara sebep olmuyor. Merinos yününden yapılan tasarımlar, vücut ısısını dengeliyor, kırışmıyor ve yıkandığı zaman çabucak kuruyor.

Özellikle tişört, 46 güne kadar hiç yıkanmasa da ilk kez kullanılıyormuş gibi temiz kalabiliyor. İç çamaşırını bu süre zarfında 2 kere, çorabı ise 1 kere yıkamak yeterli oluyor. Bu sayede yolculuk az eşya ile tamamlanabiliyor ve uzak yerlere yapılan yolculuklarda ağzına kadar dolu birkaç bavul birden taşımak gerekmiyor. Indiegogo’da başlatılan kampanyayla destek arayan Unbound Apparel 2’li tişört paketine ön siparişte 95; 2 tişört, 2 çift iç çamaşırı ve 2 çift çoraba ise 200 Kanada doları karşılığı sahip olabilirsiniz.

Görsel: Facebook, YouTube, Indiegogo