Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
36,000 Kung Fu Öğrencisi Rol Aldığı M.I.A. ve GENER8TION’ın Müzik Videosu

36,000 Kung Fu Öğrencisi Rol Aldığı M.I.A. ve GENER8TION’ın Müzik Videosu

İkilinin birlikte hazırladığı parçada dünyanın en büyük dövüş okulunun öğrencileri rol alıyor. Ve hiçbiri görsel efekt değil!

GENER8TION, The New International Sound (Part II) isimli EP’sini dün yayınladı. Bu yayınla birlikte M.I.A. ile birlikte hazırladığı albümle aynı ismi paylaşan parçanın müzik videosunu da yayınladı. Videonun özel kısmı ise hiçbir noktasında görsel efekt kullanmadan, arkadaki kalabalığı kopyalayıp yapıştırmadan 36,000 Kung Fu öğrencisiyle birlikte hazırlanmış olması.

Dünyanın en büyük dövüş okulu Shaolin Tagou öğrencileriyle videonun her bir karesi gerçek. Ve öğrencilerin tamamı ortak harmoniyle hareket edip kendini geliştiriyor. Budist öğretilerle birlikte öğrencilerin ruhsal ve bedensel yolculuğunu görmek, videoyu izlerken insanı büyülüyor.

Videonun yönetmeni Inigo Westmeier, yakın zamanda da okulun öğrencilerini konu alan Dragon Girls isimli bir belgesel hazırlamıştı. Görüntü yönetmenliğini David Rudnick, yapımcılığını ise Bad Girls ve Born Free videolarının da yapımcısı Romain Gavras üstleniyor.

Görsel; Youtube