Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
2015 .GIFYS: İkinci GIF Ödülleri

2015 .GIFYS: İkinci GIF Ödülleri

Los Angeles merkezli CP+B tarafından ikincisi gerçekleştirilecek GIF Ödülleri için adaylar 22 Şubat'a kadar oylanabilir.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen .GIFYS, internetteki en iyi GIF’leri ödüllendirme amacını taşıyor. Los Angeles merkezli CP+B (Crispin Porter + Bogusky) tarafından düzenlenen yarışmada yer alan adayların seçimi Buzzfeed, Mashable, Gawker, Tumblr gibi mecralardaki bir grup internet uzmanı tarafından yapılırken; adaylar “Art and Design”, “News and Politics”, “Film and TV”, “Nature and Science”, “Mash-Up”, “Sports”, “Reaction”, “Animals”, “WTF”, hipnotize edici örnekleri içeren “Can’t Look Away”, “Cats” ve “GIF of the Year” kategorilerine ayrılıyordu.

26 yıllık GIF mecrasına bir sosyal yorum ve sanat formu olarak dikkat çeken .GIFYS’de adaylar bu yıl halkın eğilimleri ve internet uzmanlarının seçimlerine göre belirlenmiş. GIPHY‘nin de desteklediği bu yılki .GIFYS’de yeni olarak “Music”, nostalji etkisi yaratan “Throw Back”, “Weird” kategorilerini görüyoruz. “Mash-Up”, “WTF”, “GIF of the Year”, “Reaction” kategorileri ise devredışı kalmış.

55 adaydan en iyi bulduklarınızı 22 Şubat’a kadar buradan oylayabilirsiniz.

Bu GIF aynı zamanda 2014 yılının en tumblr’daki en popüler 2. GIF’i olmuştu.



Görseller; The .GIFYS